TJEDNI MENI

Ovog tjedna spajamo kobasice s kiselim kupusom, gljive s rižom, a kuhamo i varivo s tjesteninom

 Barbara Neveu
Osim toga, radimo i zapečene njoke s lososom, gusti gulaš od lignji i lisnatu pitu...

Ovaj tjedan započinjemo slasnim zapečenim njokima s lososom, a zatim nastavljamo jednostavnim batatom s rižom i slanutkom te varivom s tjesteninom, povrćem i kobasicom. Četvrtak smo ovog puta rezervirali za kremastu kombinaciju riže i gljiva, u petak radimo gusti gulaš s lignjama i krumpirom, a u subotu se okrećemo brzom, ali sočnom hot dogu s kobasicama i kiselim kupusom. U nedjelju pak, umjesto klasičnog pečenja, radimo lisnatu pitu s piletinom. Sve recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

ZAPEČENI NJOKI S LOSOSOM

image
Deposit Photos

UTORAK

BATAT PUNJEN RIŽOM I SLANUTKOM

image
Elena Veselova

SRIJEDA

VARIVO S TJESTENINOM, POVRĆEM I KOBASICOM

image
Deposit Photos

ČETVRTAK

RIŽOTO S GLJIVAMA

image
Deposit Photos

PETAK

GULAŠ S LIGNJAMA I KRUMPIROM

image
Shutterstock

SUBOTA

HOT DOG S KISELIM KUPUSOM

image
Barbara Neveu

NEDJELJA

LISNATA PITA S PILETINOM

image
Alleko

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2024 22:01