ČAŠICA RAZGOVORA

PET PITANJA ZA CHEFA: Žmire u hladnjaku uvijek ima pancetu, a omiljeni začin mu je ružmarin!

 Tom Dubravec / Hanza Media
Split je upravo postao bogatiji za još jedno novo mjesto, točnije špageteriju Pasta Factory koju je otvorila već dobro znana ekipa, Robert Predrag Žmire i Stipe Šušnjara.

Roberta smo pitali par pitanja kako bismo ga malo bolje upoznali!

Koje vam je omiljeno jelo?

UF! Jedno od najtežih pitanja, ali po mom stasu se vidi da nisam baš izbirljiv! Od mesa janjetina definitivno, a iz mora sirova trlja od kamena.

Kojih pet namirnica uvijek imate u hladnjaku?

Maslac, pancetu, dijon senf, prošek, suhe smokve!

Nastavite rečenicu: Sve ima bolji okus sa ………….!

Pravim, dobrim, domaćim maslinovim uljem i prošekom.

Omiljeni začin?

Ružmarin.

Tko kuha najbolje na svijetu?

Puno je onih kojima se divim, ali onaj tko me fascinira, pogotovo gledajući podneblje gdje se nalazi je Magnus Nilsson, no ne zaboravimo i domaćeg, po meni najboljeg u Dalmaciji, Hrvoja Zirojevića jer karakterno je taj čovjek za mene pobjednik!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. studeni 2024 12:44