Kreativna sloboda je neophodna u stvaranju svakog umjetnika, bez obzira je li riječ o slikarstvu ili gastronomiji pa će se gurmani koji žele birati između širokog asortimana najboljih proizvoda – zasigurno će se odlučiti za jednu od PIK trajnih kobasica.
Široki asortiman – Panona, Panona s paprikom, Zimska, Čajna, Vrbovečka i Milanska – zadovoljit će različite ukuse gurmana svih generacija. Svaka od PIK trajnih kobasica posebna je po svojoj aromi, kombinaciji začina, granulaciji mesa i izuzetnom gastro doživljaju.
Idealan obrok nezamisliv je bez Čajne ili Zimske salame koje su zasigurno omiljeni odabir mlađih generacija, no i stariji uživaju u poznatim okusima koji ih često vraćaju u djetinjstvo. Panona, Panona obogaćena s paprikom i Milanska salama premium su proizvodi namijenjeni pravim znalcima koji s pravom očekuju ništa manje od savršenog okusa i mirisa.
PIK trajne kobasice odlične su za pripremu bogatih sendviča svih vrsta – toasta, piadina, tramezzina, ciabatta, somuna, „francuza“ – cocktail zalogaja, hladnih plata, ali mogu biti i zanimljiv dodatak jelima poput fritaja, mesnih jela te svima omiljenih pizza.
Tradicija proizvodnje najfinijih trajnih kobasica u PIK Vrbovcu stara je više od 50 godina, a odlikuje se izvanrednim recepturama, korištenjem isključivo najkvalitetnijih komada mesa, biranih začina te ljubavlju s kojom PIK stručnjaci rade na pripremi postojećih delicija i osmišljavanju svakog novog proizvoda.
Nova tvornica za proizvodnju PIK trajnih kobasica vrhunac je suvremene tehnologije te se sa sigurnošću može reći kako je najmodernija u Hrvatskoj i regiji. Inovativnost i praćenje svjetskih trendova uvijek su bili imperativ u PIK-u, no istovremeno poštuje se tradicija i domaće recepture koje PIK majstori ljubomorno čuvaju već desetljećima.
%CODE1%
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....