Osim što smo ovaj tjedan dočekali prvi dan proljeća, zapamtit ćemo ga i po tome što je na kioske u sve dijelove zemlje stiglo proljetno izdanje magazina Dobra hrana! Tema broja je, kako ste vjerojatno već doznali - kruh!
Na više od 200 stranica i ovoga puta donosimo vam pregršt dobrih, uzbudljivih, inspirativnih, ali prije svega korisnih priča i savjeta o jednoj od mnogima najvažnijih namirnica u životu. Od vodenog mlina do savršene štruce - učili smo od najboljih, a oni su: Ana Roš, Tvrtko Šakota, Karlo Vulin, Ana Ugarković i Anita Šumer!
Proveli smo i smjenu u pekarnici Kukuriku, s Marinom Medakom otputovali na Neretvu, sami smo uzgojili svoje startere pa pekli i kuhali po receptima iz cijelog svijeta, a pobrinuli smo se i za recepte te osobna iskustva koje su s nama podijelili chefovi i zaljubljenici u kuhanje. I to je samo dio svega onoga što kriju stranice novog broja najutjecajnijeg gastro magazina na domaćoj sceni, koje se s guštom čita od korica do korica.
Premijerno su ga na promociji održanoj u zagrebačkom Boogie Labu mogli vidjeti i protagonisti novog broja! Okupili su se na jednom mjestu mnogi naši stalni suradnici, vjerni partneri i sugovornici iz aktualnog broja kako bi iz prve ruke od urednika i novinara Dobre hrane čuli i pregledali sve naše priče o kruhu.
U ugodnoj i ležernoj atmosferi, uz slasne slane i slatke zalogaje s potpisom Boogieja, družili smo se Domagojem Kordićem, Boazom Gubanijem i Ting Yao iz pekarnice Kukuriku, Sanjom Vladović i Stivom Kahlinom iz Taman chocolates, slastičarkom Irenom Bakić (Radni Trokut), Ivom i Lukom Zovko, vlasnicima pekarnice Gluten Free Kata, Tatjanom Švonjom i Igorom Kočišem iz restorana All Saints by It makes sushi, a bili su tu i naši Gastronomadi - Robert Ripli, Paško Nokaj, Robert Horvat i Leona Kao, zatim Slavica Šagolj, partneri iz Mlinara, Madisona, Žitoproizvoda, Zvijezde, PiK Vrbovca, Vinarije Kutjevo... ali i mnogi drugi.
Baš kao i svi čitatelji, i gosti na promociji uz novi broj magazina Dobra hrana na dar dobili odabrano začinsko bilje Kotanyi, ali i nadaleko poznati Boogie starter, da poput svih onih kojima s listanjem dođe ideju da zamijese svoj prvi kruh, to učine bez puno razmišljanja. Jer vrijedi! Čak i ako ne uspije iz prve.
Ne propustite, novi broj magazina Dobra hrana na kioscima je od četvrtka, 21. ožujka 2024.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....