Snima: Tomislav Krišto
Tjedan dobre hrane u organizaciji Dobrih restorana najvažniji je višednevni festival hrane na ovim prostorima, a posjetitelji i ovog proljeća mogu uživati u tematskim menijima najboljih hrvatskih restorana u tjednu od 25. do 31. svibnja. U ponudi su minimalno tri slijeda jela i bočica Jamnice za 100 kuna.
Među restoranima koji sudjeluju u ovom gastro događaju je i zagrebački Vinodol. I otprije poznat kao dobar restoran, Vinodol je posljednjih godina doživio veliki uzlet, ponajprije zahvaljujući chefu konzultantu Mariju »Čepeku koji je kuhinju restorana približio izvornim namirnicama i tako ga doveo u sam vrh restoranske ponude u Zagrebu. Sezonska jela ovdje su pravilo od kojeg se ne odstupa, a temelje se na tradiciji, te ih prati i vinska lista bogata hrvatskim vinima.
– Svaki Tjedan dobre hrane je osvježenje za goste, a samim time i za nas. Nova jela su nam izazov i veselje. Nadamo se da će gosti dolaziti k nama da bi osvježili svoja nepca i za sada vidimo dobre reakcije kod gostiju. U svakom slučaju, toplo preporučujemo jelovnik tjedna – kažu u Vinodolu.
Cijeli popis restorana i menija možete pronaći ovdje . Danas je na meniju Dobra tjestenina, a sutra vas vodimo na put oko svijeta gurmaskim specijalitetima. požurite rezervirati svoje mjesto na vrijeme.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....