Da se razumijemo, pravi smo ljubitelji mesa, ali nismo mogli odoljeti povrću i zato smo nakupovali pune vrećice na placu i osmislili pravu gozbu. Vi se ne morate strogo držati recepta. Svaka kreativa je dobrodošla, a vi nam javite kako su vam se svidjeli naši recepti!
Ova laganija varijanta sarme sasvim sigurno neće razočarati, a budući da je laganija, možete se poigrati i vrstama mesa pa isprobati i varijantu s purećim mesom.
Punjena paprika je klasik. Najbitnije je da ne štedite na mesu, a začinima se možete igrati. Odličan umak možete napraviti kao "šporku šalšu" koja odlično ide uz pire krumpir.
Za intenzivniji okus izaberite cheddar sir dok za nešto laganiju verziju uzmitu kvalitetniju gaudu.
Gljive vole papar tako da slobodno stavite malo više svježe mljevenog, a luk možete zamijeniti i porilukom.
Cikorija je dosta neutralnog okusa tako da kuhanu šunku možete zamijeniti pancetom, a muškatni oraščić nemojte izostaviti jer će dati lijepu aromu.
Za one koji vole intenzivnije okuse mogu skutu zamijeniti s feta sirom, a bosiljak timijanom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....