Stvarajući priče za posljednji ovogodišnji ljetni broj Dobre hrane još smo jednom obišli različite dijelove zemlje, razgovarali, kuhali i uživali u stvarno dobroj hrani.
U Istri smo tako posjetili obitelj Skoko s kojom smo proveli dan kuhajući na brodu, bili smo i na Braču i otkrili priču o jednoj sasvim posebnoj šalši, a zatim se zaputili u Garešnicu gdje smo saznali sve tajne pripreme najboljih tripica.
Ljetne plodove odlučili smo iskoristiti do maksimuma pa smo tako napravili i sočne ljetne sendviče bez mesa. Dok nismo kuhali, obilazili smo restorane i u sklopu našeg gastronomskog izbora Dobri restorani napisali šest recenzija.
Naravno, ne preskačemo niti naše suradnike pa tako u novom broju Slavica Šagolj donosi recepte za omiljene slastice s kavom, a Saša Špiranec vodi nas na vinsku avanturu po hrvatskim regijama.
Novi broj Dobre hrane na kioscima potražite već ove nedjelje, 5. rujna, uz Nedjeljni Jutarnji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....