DANAS NA KIOSCIMA

Proveli smo dan na brodu s obitelji Skoko, pronašli sjajnu šalšu i napravili najsočnije sendviče

 Berislava Picek/Cropix
Novi broj Dobre hrane na kioscima potražite danas, 5. rujna, uz Nedjeljni Jutarnji

Stvarajući priče za posljednji ovogodišnji ljetni broj Dobre hrane još smo jednom obišli različite dijelove zemlje, razgovarali, kuhali i uživali u stvarno dobroj hrani.

U Istri smo tako posjetili obitelj Skoko s kojom smo proveli dan kuhajući na brodu, bili smo i na Braču i otkrili priču o jednoj sasvim posebnoj šalši, a zatim se zaputili u Garešnicu gdje smo saznali sve tajne pripreme najboljih tripica.

image
Berislava Picek/Cropix/

Ljetne plodove odlučili smo iskoristiti do maksimuma pa smo tako napravili i sočne ljetne sendviče bez mesa. Dok nismo kuhali, obilazili smo restorane i u sklopu našeg gastronomskog izbora Dobri restorani napisali šest recenzija.

image
Marko Miscevic/Cropix

Naravno, ne preskačemo niti naše suradnike pa tako u novom broju Slavica Šagolj donosi recepte za omiljene slastice s kavom, a Saša Špiranec vodi nas na vinsku avanturu po hrvatskim regijama.

Novi broj Dobre hrane na kioscima potražite već ove nedjelje, 5. rujna, uz Nedjeljni Jutarnji.

image
Berislava Picek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. studeni 2024 20:51