Riječki Hidden wine bistro našeg poznatog chefa Denija Srdoča prije godinu dana otvorio je svoja vrata i već od samog početka obećavao. Primjerice, dobro se sjećamo svih preporuka koje smo dobili za njihov tatarski, a potom se nedavno i sami uvjerili u to koliko je svaka od tih preporuka bila na mjestu. Osim toga, nismo jednom čuli pohvale na račun pristupačnog i brzog osoblja, široke i vrlo dobre ponude vina i, najvažnije na kraju, maštovite i zbilja ukusne hrane. To su ujedno i naša tri glavna razloga zašto ćemo se u Hidden vraćati svakog puta kada svratimo u Rijeku.
Kada smo nedavno razgovarali s tamošnjim chefom, Željkom Vukićevićem, rekao nam je kako je cilj Hiddena od početka bio gostima ponuditi zabavnu, sezonsku, utješnu i ukusnu hranu, a da su u tome itekako uspjeli, upravo smo se tada uvjerili i sami.
Isprobali smo njihov toliko hvaljeni i zbilja dobar tatarski s kremom od parmezana i prženim krumpirom (sada ga rade s medvjeđim lukom), riblji carpaccio, sezonske gyoze i patku (sada umjesto pola patke naručiti možete iberico odojak), i svakom od navedenih jela rado bismo se vratili.
Posebno nam se svidjelo što veliku pažnju posvećuju prilozima i to što je meni stvoren za dijeljenje, pa se u jednom ručku može isprobati više opcija. Cijelu priču o chefu Vukićeviću i hrani u Hiddenu možete pročitati ovdje.
Jedan od razloga zašto smo se tom prilikom u Hiddenu zadržali dulje nego što smo planirali bila je i opuštena atmosfera, ugodno, dobro informirano i brzo osoblje, što smatramo prilično važnom stavkom bez obzira na to dolazimo li u restoran na brzi, poslovni ili prijateljski ručak.
I na kraju, ponuda vina u Hiddenu je zbilja dobra, što je još jedan dodatan, veliki plus. Nude vina na čaše domaćih vinarija kao što su Kolarić, Kabola, Jakopić, Tomac, Benvenuti, Kos, Boškinac, Bolfan i Saint Hills, ali i strane etikete vinarija kao što je Simčić iz Slovenije te nekoliko vinarija iz Australije, Argentine, Italije i Francuske.
Osim na čaše, gosti mogu naručiti i bocu vina, pri čemu je izbor zbilja velik i šarolik. Više detalja možete potražiti u naglascima na njihovom Instagram profilu. Osim ponude vina, svakako je pohvalno i to što u Hiddenu često održavaju vinske večeri, u sklopu kojih nude poseban meni uparen upravo s vinima odabrane vinarije.
Sve navedeno Hidden wine bistro, baš takav kakav je bio prvih godinu dana, čini jednim od najboljih restorana u Rijeci i okolici, a koncept koji njeguju dobrim receptom za uspjeh. Nadamo se da će upravo u ovom sastavu slaviti još puno rođendana.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....