U novi broj Dobre hrane upakirali smo sjajne proljetne priče, a na kioscima vas čeka već danas, 9. svibnja. Donosimo vam tako priču o najboljem istarskom pršutu, a tu su i provjereni recepti s piletinom naše Slavice Šagolj. Skuhali smo i priču o siru iz mišine i krenuli s pripremama za roštilj, ali smo pažnju ovog puta odlučili posvetiti dodacima koji omiljena jela s grilla čine još bogatijima. Nismo zaboravili niti sezonu jagoda pa tako donosimo nekoliko potpuno drugačijih recepata koje ovog svibnja jednostavno morate isprobati.
U novom broju čeka vas i priča našeg Zorana Šimunića Šime o nogometnom kuharu iz maksimirske šume, ali i ekskluzivni intervju Nede Batinić sa svjetski poznatim chefom koji trenutno kuha na Lošinju. Naša suradnica Nastasja Chiara Petrić ovog se mjeseca bacila na organizaciju rođendana pa je tako za nas pripremila tri recepta stvorena za proslave onih najmlađih, a vinski znalac Saša Špiranec u novom broju Dobre hrane donosi najveći test rosea iz berbe 2020.
Novi broj najslasnijeg magazina u zemlji potražite na kioscima danas uz Nedjeljni Jutarnji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....