NOVO NA POLICAMA

Spar je izbacio svoju prvu liniju craft piva, dolaze u limenkama i na njima se nalaze svima dobro poznata lica

Craft piva Babaroga, Starfu*ker i Genije od danas su dostupna u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama

Da je domaća craft scena sve jača i da za takva piva postoji sve veći interes, shvatili su nedavno i iz Spara pa su tako ovih dana predstavili novitet u svojoj ponudi. U pitanju su nova SPAR craft piva u limenkama od 440 ml, koja dolaze u tri različite varijante -lagan i pitak SPAR Pale Ale od američkog citra hmelja, s nježnim notama grejpa, SPAR Session IPA s jakim tropskim notama ananasa i citrusa, te SPAR Hoppy Lager koji spaja slatke note manga i naranče. Sva tri piva nastala su u suradnji s The Garden Brewery pivovarom.

image
Privatna Arhiva/

Osim zanimljivih kombinacija, ambalažu piva krase i tri prilično zanimljiva lika - Babaroga (Hoppy Lager), Starfu*ker (Pale Ale) i Genije (Session IPA), a iako nigdje nije navedeno, već na prvi pogled jasno je da su likovi inspirirani stvarnim osobama. Točnije, Davorom Gopcem, Mladenom Badovincem iz TBF-a i Damirom Martinovićem poznatijim kao Mrle.

image
Privatna Arhiva/

Nova craft piva od ovog tjedna dostupna su na policama, točnije u rashladnim vitrinama u SPAR i INTERSPAR trgovinama diljem Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. kolovoz 2024 14:52