DOBRA IDEJA

Svi su ludi za njihovim kiflicama, a sada su osmislile i posebnu kutiju peciva za Dane kruha

Pa, ako s tijestom baš i niste sigurni, a u školama i vrtićima već su najavili Dane kruha, ovo je nešto što bi vas moglo zanimatI

Dejana Čorak i Mirela Šimunjak, poduzetnice koje stoje iza brenda Baš te kiflice, o kojima smo svojevremeno pisali i koje su već osvojile pola grada svojim mekim pecivima, sada su došle na novu ideju. Naime, s dolaskom listopada, objasnile su, dolazi i obilježavanje Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Budući da se takve manifestacije uglavnom održavaju u školama i vrtićima, gdje najmlađi mijese i pripremaju svoja peciva i kruščiće, ali i donose već pripremljene kako bi ih podijelili sa svojim prijateljima, Dejana i Mirela odlučile su roditeljima ipak malo olakšati posao i osmislile Dječju kutiju za dane kruha.

image
Biljana Blivajs /Cropix

"To je puna kutija peciva raznih oblika, poput puževa, cvijeća i ptica, koju možete ponijeti u škole i vrtiće. Peciva radimo od dizanog tijesta, a oblicima se djeca posebno vesele. Peciva se, kao i Baš te kiflice, pripremaju od najkvalitetnijih lokalnih sastojaka poput svježeg brašna iz mlina iz okolice Zagreba, bez dodanih boja, aditiva ili konzervansa. Rade se ručno prema tradicionalnom receptu i svaki dan su svježe pripremljena i pečena", objasnile su i dodale da svaka kutija ima deklaraciju, pa se bez problema može nositi u vrtiće i škole.

image
Ustupljena Fotografija/
image
Ustupljena Fotografija/

U svakoj kutiji nalazi se 30 komada peciva i cijena je 35 eura. Paketi se svakodnevno dostavljaju na području Grada Zagreba, samo ih je potrebno naručiti unaprijed, posebice vikendom kada je potražnja veća.

image
Biljana Blivajs /Cropix

Dobro je dodati i kako se njihove superpopularne kiflice odnedavno, osim narudžbom na kućnu adresu putem službene stranice, pri čemu minimalna količina iznosi 50 kiflica, kupiti mogu i u Mrkvica dućanima na šest lokacija, u dućanu Breza na Maksimirskoj cesti, a odnedavno i u trgovini Ceker, na adresi Nova Ves 87. Pa, ako i ne stignete naručiti kutiju za Dane kruha, uvijek možete svratiti na jednu od pobrojanih adresa i kiflice kupiti po komadu. Više informacija potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. listopad 2024 17:58