Jedan od naših favorita Tjedna restorana nalazi se u Međimurju, točnije u selu Mačkovec. Riječ je o restoranu Mala hiža gdje se do 14. listopada može pojesti slijed od tri jela po cijeni od sto kuna.
U Maloj hiži poštuju gastro tradiciju kraja med Murom i Dravom, koriste se domaće, sezonske namirnice, a Branimir Tomašić i njegov tim brinu se da ni jedno jelo ne bude predvidljivo, kamoli dosadno, ali isto tako ni pretenciozno. Trenutno se sve vrti oko gljiva, budeva, divljači, međimurskih piceka i pajceka.
Detaljniji uvid u to što su smislili i što kuhaju ovih dana za ručak i večeru možete pronaći na stranici Tjedna restorana. No, o hrani nije dovoljno samo pričati, treba je probati, stoga okrenite broj za rezervacije i put pod noge.
Tjedan restorana u Maloj hiži
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....