Na mjestu nekadašnjeg Finjaka, mnogima omiljenog mjesta susreta za druženje uz kavu, otvorena je najavljivana Cato Bar & Taqueria. Kako smo najavili ovog ljeta, a sad donosimo iz "prve ruke", u Vlaškoj će Cato svaki dan imati u ponudi tri vrste tacosa, s tim da će jedan uvijek biti veganski i mijenjat će se iz dana u dan kako bi ponuda bila raznovrsnija.
Hrana će se služiti od 17 sati po, nazovimo ga, "after work" konceptu, a uz to će se moći kušati prirodna vina, kokteli na bazi tekile i mezcala. Tijekom dana bit će ovo mjesto za susrete uz dobru kavu i "nešto za grickanje".
Suprotno nekim napisima, u planu je i Advent u Catu, koji će biti priređen u duhu Meksika. Dolores Kunštek, pravnici koja stoji iza taquerije ovo je prvi poduzetnički pothvat, a sama će raditi salse i pripremati meso.
Od tacosa sa sirom i salsom, preko tacosa s kozicama i jalapeno salsom, do veganskih nachosa, bit će u ponudi za svakog ponešto. I to po pristupačnim cijenama od oko 7, 8 eura. Također, vlasnica planira uvoziti kukuruz iz Meksika, imat će tortilje od bijele i plave mase.
Inače, Cato ima i terasu, a radit će od utorka do subote od 9 sati, dok će se hrana služiti, kako smo spomenuli, od 17 sati.
Veliku reportažu iz Cato Bar & Taquerije čitajte u novom broju magazina DObra hrana, koji je na kioscima od 29. rujna!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....