Nakon što smo zatvorili još jednu sezonu, u organizaciji Jutarnjeg lista, magazina Dobra hrana i glavnog partnera projekta Hrvatske turističke zajednice, danas, u ponedjeljak 30. rujna, održat će se svečana dodjela nagrada Dobri restorani.
U protekloj smo godini obišli velik broj restorana u cijeloj zemlji, a potom je naš stručni žiri odradio najteži posao i izglasao najbolje. Danas ćemo se zato okupiti i u širokom društvu ljudi iz struke upravo njima dodijeliti zaslužena priznanja.
Dodjela najpoznatije hrvatske gastronomske nagrade održat će se u Petom kupeu, na popularnoj zagrebačkoj lolaciji, a priznanja će biti dodijeljena restoranima u četiri glavne kategorije - Tradicionalni restoran, Restoran visoke kuhinje, Hotelski restoran visoke kategorije te Restoran kreativne urbane kuhinje. Pored toga, nagrada će biti dodijeljena i najboljem chefu, tu je i nagrada za Vinsku kartu godine te priznanje "Andrej Barbieri" za mladog chefa u usponu.
Recenzije restorana možete potražiti na portalu Dobra hrana, gdje ćemo također tijekom večeri objaviti imena dobitnika. Pratite nas i na društvenim mrežama, Facebook stranici i Instagram profilu.
Više o prošlogodišnjim dobitnicima doznajte ovdje, a priče nagrađenih chefova donosimo na ovoj poveznici.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....