GASTROPOSAO.EU

VRUĆI POSLOVI: Ako još uvijek niste pronašli posao donosimo desetak ponuda koje bi mogle spasiti vaše ljeto!

 Getty Images/iStockphoto
Najbolji restorani traže poslove uz podršku portala Gastroposao.eu, prvog strukovnog internetskog portala za pomoć pri zapošljavanju samo u sektoru ugostiteljstva. Sad smo za vas izdvojili desetak vrlo interesantnih ponuda!

Tražite ili nudite posao u ugostiteljstvu? Imate iskustva, ali vrlo teško prolazite poslove koji bi vas motivirali. Gastroposao.eu jedini je specijalizirani servis za pronalaženje zaposlenika u podrčju ugostiteljstva.

Gastroposao.eu je jedini specijalizirani online servis za pronalaženje zaposlenika. Cijeli projekt osmislili su profesionalci s višegodišnjim iskustvom koji su prepoznali potrebu za jedinstvenom platformom gdje će se sretati oni koji traže i oni koji nude posao, a više o samom projektu možete pročitati ovdje.

Cavtat

Taverna Galija – traži kuhara-grill majstora – 2 izvršitelja

Taverna Galija u Cavtatu je restoran s 40. godišnjom tradicijom i ujedno je perjanica ugostiteljske ponude na samom jugu Hrvatske. Tražimo kuhare koji su mlade i ambiciozne osobe sa znanjem rada na roštilju, pripremi ribljih specijaliteta i poznaju mediteransku kuhinju.

The Official Facebook Page

Opći uvjeti natječaja:

  • Plaća: izvrsna primanja
  • Osiguran smještaj u stanu (do dvije osobe)
  • 2 sobe, kupaona, TV, free Wi-Fi
  • 1 topli obrok
  • Smjenski rad
  • Mogućnost napredovanja

Tražimo kuhara-grill majstora koji su mlade i ambiciozne osobe sa znanjem rada na roštilju – riba, meso povrće …

Potrebna znanja i vještine:

  • Zaposlenje sezonski i/ili na neodređeno
  • Iskustvo 1-3 godine, SSS ili strukovna škola
  • Priprema ribe, mesa i povrća na roštilju/gradelama
  • Timski rad, želju za učenjem

Kliknite i zaposlite se!

Istra – Novigrad

Restoran Pepebianco – traži servira/servirku

Nalaze se u prekrasnom Novigradu tik uz more gdje imaju tri neodoljiva iznenađenja: Pepenero, Pepebianco i Pepebar. Vrhunski i moderan spoj hrane, pića i hedonizma. Ugodna atmosfera, profesionalno osoblje te renomirani kuhar Marin Rendić gdje će zasigurno svatko pronaći nešto za sebe.

Pepebianco Official Page

Od luxury menija Pepenera do bogate i kvalitetne ponude restorana Pepebianco koji će sa sigurnošću zadovoljiti svako nepce...za završni chill out pobrinuti će se Pepebar sa izvanrednom ponudom pića u kojoj možete uživati u dobrome društvu sa pogledom na prekrasan zalazak sunca.

Zagreb, 191109.
Povodom 3. festivala maslinovog ulja u Wine & Gastro Akademiji u Centru Kaptol odrzao se Cooking show u kojem su se natjecale 4 ekipe maslinara i kuhara.
Na slici: ekipa Bjelica, kuhar Marin Rendic (restoran Pepenero) i Klaudio Ipsa (Ipsa).
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markicevic / CROPIX

Opći uvjeti natječaja:

  • Plaća: početna plaća 5.000,00 kn netto
  • Smještaj i hrana (2 obroka dnevno)
  • Rad u smjenama
  • Mogućnost napredovanja

Potrebna znanja i vještine:

  • Posluživanje gostiju
  • Briga oko izgleda stola – prihvat i odnos pribora, prva komunikacija s gostom
  • SSS, poželjno 1 godina iskustva
  • Timski duh, radni uvjeti odlični

Kliknite i zaposlite se!

Mali Lošinj

Restoran Olive Tree – traži kuhara/pomoćnog kuhara

Nova zvijezda gastronomaske ponude Malog Lošinja je a la carte restoran Olive Tree. Okupili su vrhunsko osoblje koje se gostima trudi osigurati najbolje pripremljene delicije karakteristične za dalmatinsku i mediteransku kuhinju. U samom centru Malog Lošinja kod nas možete uživati isključivo u svježim namirnicama lokalnih OPG-ova, što jamči vrhunski gastronomski doživljaj.

Tražimo kvalificirane kuhare i pomoćne kuhare za rad u novom a la carte restoranu u Velom Lošinju. Prijavite se i postanite dio tima nove gastronomske destinacije za sve ljubitelje vrhunske hrane. Baziramo se na mediteranskoj kuhinji, odnosno ribi, raznoj tjestenini i rižotima.

Arhiva Gastroposao.eu

Opći uvjeti natječaja:

  • Plaća: odlična primanja
  • Smještaj
  • Rad u smjenama

Potrebna znanja i vještine:

  • Organizacija poslova za funkcioniranje kuhinje
  • Briga o namirnicama
  • Poslovi pripreme hladne, te pripremanja i kuhanja tople kuhinje
  • 3-5 godina iskustva, higijenski i sanitarna

Kliknite i zaposlite se!

Otok Pag – Novalja

Beach bar Babe – traži konobara (m/ž)

Beach Bar Babe smjestio se u mirnoj uvali nadomak Novalje. Kako nam je ovo sedma godina rada, malo smo narasli od svojih početaka, te proširujemo svoj tim. Voljeli bi da nam se pridružiš pa ako tražiš dinamičan posao, imaš dobre komunikacijske vještine i spreman/a si za akciju javi nam se!

Arhiva Gastroposao.eu

Opći uvjeti natječaja:

  • Plaća: prema dogovoru
  • Smještaj i obrok
  • Rad u smjenama

Potrebna znanja i vještine:

  • Posluživanje toplih i hladnih napitaka
  • Posluživanje brze hrane
  • Izrada i posluživanje smoothie-a, prirodnih sokova i salata
  • Prihvat primljene robe za rad ugostiteljskog objekta
  • SSS, znanje rada na kasi
  • Poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima
  • Poznavanje dva strana jezika u govoru od kojih je jedan engleski
  • Poznavanje trendova u ugostiteljstvu
  • Motiviranost, komunikativnost, timski rad

Kliknite i zaposlite se!

Srednji Jadran – Petrčane

Konoba Orka – traži kuhara

Skrivena u borovoj šumi u prekrasnim Petrčanama blizu Zadra smjestila se i Konoba Orka. Odmah uz obalu i kristalno čisto more u ugodnom ambijentu Konobe Orka provedite nezaboravne trenutke uz pogled na more te uživajte u jelu i piću. Svježa riba i morske delicije, tjestenine, rižota, jela sa žara te razne pizze, uz vrhunsku pripremu i sjajan izbor vina najbolja su pozivnica da svratite do nas.

Arhiva Gastroposao.eu

Opći uvjeti natječaja:

  • Plaća: 10.000,00-15.000,00 kn
  • Smještaj
  • Prehrana osigurana

Potrebna znanja i vještine:

  • Briga oko namirnica i priprema hrane prema unaprijed određenom meniju zračne luke
  • Nadgledanje skladištenja i čuvanja namirnica
  • SSS – Kuhar
  • Poželjna godina dana iskustva na istoj ili sličnoj poziciji

Kliknite i zaposlite se!

Otok Murter

Hotel Borovnik – traži kuhara/kuharicu

Hotel Borovnik se nalazi u samom srcu Dalmacije i sa svojom lokacijom čini savršeno središte za mnoge turiste koje osim kupanja i ljetnih igara zanimaju UNESCO-vi gradovi i obližnji Nacionalni parkovi. Hotel Borovnik je mali obiteljski hotel koji ima već dugu tradiciju rada. Nas odlikuje topla obiteljska atmosfera, stručnost i ljubavlju prema poslu.

Arhiva Gastroposao.eu

Opći uvjeti natječaja:

  • Plaća: od 4.000-10.000,00 kn
  • Mogućnost stimulacije
  • Zaposlenje na sezonski, određeno, neodređeno vrijeme
  • Osiguran smještaj, 50 m od radnog mjesta– smjenski rad

Potrebna znanja i vještine:

  • Rad u kuhinji u smjenama, pripremanje, kuhanje i podjela obroka
  • Organizacija poslova vezanih uz neosmetano funkcioniranje kuhinje
  • Pansionska prehrana, a la carte, mediteranska prehrana
  • Briga o namirnicama, poslovi pripreme hladne, te pripremanja i kuhanja tople kuhinje
  • Minimalno 2 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima
  • Kvalifikacija: SSS, KV KUHAR


Kliknite i zaposlite se!

Kornati

Konoba Žakan – traži pomoćnog kuhara/kuharicu

U mirnoj uvali otoka Žakan nalazi se istoimena konoba. Na njezinoj terasi, u idiličnom okruženju mora i kamena zaboraviti ćete sve drugo i prepustiti se užicima. U konobi Žakan njeguje se i poštuje tradicionalna priprema hrane kornatskih ribara i težaka. Od svježe ribe, jastoga, plodova mora ili mesa i kornatsku janjetinu koja je zbog uvjeta ispaše i male količine slatke vode specifičnog okusa i mirisa.

Arhiva Gastroposao.eu

Konoba Žakan na Kornatima neizostavno je mjesto posjeta hrvatske i svjetske elite na njihovim krstarenjima kornatskim arhipelagom. Steknite vrhunsko kulinarsko znanje i iskustvo uz chefa Nikšu Bakulića dugogodišnjeg voditelja i glavnog kuhara Konobe Žakan koji je diplomirao na prestižnoj kulinarskoj akademiji Le Cordon Bleu – Paris.

Opći uvjeti natječaja:

  • Plaća: prema dogovoru
  • Zaposlenje sezonski, neodređeno vrijeme
  • Osiguran smještaj, prehrana

Potrebna znanja i vještine:

  • SSS ugostiteljskog smjera
  • Minimalno jedna godina iskustva na istim ili sličnim poslovima u restoranu
  • Za kandidate koji zadovolje navedene uvjete, te iste opravdaju kroz rad nudimo mogućnost dodatnog školovanja za daljnje usavršavanje.
  • Zaposlenje od 3-9 mjeseci
  • Iskustvo 1-3 godine u ugostiteljstvu

Kliknite i zaposlite se!

Split

Restoran Re di Mare – traži kuhara

Smješten podalje od gradske vreve na samoj obali mora restoran Re di Mare je idealno mjesto za guštanje u gastronomiji, ali i za ostale obiteljske i poslovne proslave. Tražimo odgovornog i poštenog kuhara s iskustvom koji će se pridružiti našem timu i svojim umijećem pridonijeti da naš restoran bude i dalje na vrhunskoj razini. Prednost je iskustvo na području pripreme jela s roštilja na drveni ugljen. Mogućnost zaposlenja tijekom cijele godine.

Arhiva Gastroposao.eu


Opći uvjeti natječaja:

  • Plaća: prema dogovoru
  • Zaposlenje na neodređeno vrijeme

Potrebna znanja i vještine:

  • SSS
  • Iskustvo 1-3 goodine

Kliknite i zaposlite se!

Otok Hvar-Pakleni otoci

Restoran Patak – traži grill majstora

Restoran Patak obiteljska je tradicija koja traje još od 1981. godine. Dugogodišnji gosti vraćaju se u restoran Antonio Patak iz različitih razloga: zbog dobrog roštilja, svježih namirnica, poput netom izvađenih jastoga iz jastožere koja se nalazi ispred restorana kao i svježih školjki koje se nalaze u moru te raznovrsne ponude ribljih i mesnih specijaliteta. Poznati smo po ponudi vrhunski ukusnih jela spravljenih od ribe svježe ulovljene toga dana.

Zagreb, 101016. 
Priprema steakova u restoranu OXBO Urban Bar and Grill hotela Double Tree by Hilton.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / Hanza Media

Tražimo vrhunskog grill majstora s iskustvom koji će se pridružiti našem timu i svojim umijećem pridonijeti da naš restoran i dalje bude vrhunski.

Opći uvjeti natječaja:

  • Plaća: prema dogovoru
  • Smještaj osiguran
  • Hrana osigurana

Potrebna znanja i vještine:

  • Sezonsko zaposlenje od 20. 05. do 01. 10.
  • Iskustvo od najmanje 5 godine
  • SSS
  • ugostiteljski certifikati prednost – minimum i sanitarna

Kliknite i zaposlite se!

Otok Korčula

Restoran Pensatore – traži konobara u restoranu

Restoran Pensatore – novi je gastronomski hit starog grada Korčule. Ugodan ambijent i domaćinska atmosfera s romantičnim pogledom na more u starom gradu Korčula. Vrhunski, domaći i uvijek svježi specijaliteti od kojih će Vam gastronomski užitak ostati u nezaboravnom sjećanju.

Arhiva Gastroposao.eu

Tražimo mladog i ambicioznog konobara za rad u a la carte restoranu, s jelima od ribe, mesa te tjestenine. Ako želite biti dio tima restorana u starom gradu na Korčuli, a imate iskustva u radu u ekskluzivnim restoranima, odnosno imate poznavanje u radu s visokom huhinjom, a spremni ste na timski rad, prijavite se za posao:

Opći uvjeti natječaja:

  • Smjenski rad
  • Plaća: po dogovoru – izvrsni uvjeti
  • Osiguran obrok
  • Osiguran smještaj

Potrebna znanja i vještine:

  • SSS prednost ugostiteljski smjer
  • Minimalno jedna godina iskustva rada u restoranu
  • Poznavanje najmanje jednog stranog jezika (po mogućnosti engleski i talijanski)

Kliknite i zaposlite se!

Zagreb

Caffe bar Remy – traži konobara

Caffe bar Remy smješten je u strogom središtu Zagreba, u jednoj od najljepših ulica. U tom stilu trude se biti i djelatnici Remyja, pa tako stalno radimo kako bi se naši gosti osjećali u skladu ambijenta jedne od najljepših zagrebačkiih ulica. S ponosom možemo reći kako je naša terasa među najboljim u gradu za ispijanje kave ili nekog drugog pića koje priprema naše ljubazno osoblje.

Arhiva Gastroposao.eu

Tražimo odgovornog i motiviranog konobara-icu za rad u kafiću Remy u centru Zagreba. Ako ste ambiciozni i želite raditi u vrhunskom okruženju prijavite se i pridružite nam se.


Opći uvjeti natječaja:

  • Plaća: početna plaća 4.000,00 kn
  • Stalno zaposlenje
  • Smjenski rad
  • Jedan dan tjedno slobodno

Potrebna znanja i vještine:

  • Poželjno iskustvo od barem jedne godina, ali nije preduvjet
  • Rad u smjenama
  • Poželjno znanje barem jednog stranog jezika
  • Obavezna prijava


Kliknite i zaposlite se!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. prosinac 2024 08:44