Odabrali posjetitelji

Zagrebački muzej uvršten u top 10 posto najboljih aktivnosti na putovanjima u svijetu

Izvor: Muzej čokolade Zagreb Facebook

 Muzej čokolade Zagreb/
Muzej je interaktivan i uvijek je zanimljiv i mlađima i starijima, a sada je za to stigla i potvrda

Ekipi iz zagrebačkog Muzeja čokolade ovih je dana stigla lijepa vijest. Uvršteni su, naime, u 10% najboljih aktivnosti na putovanjima na svijetu prema odabiru korisnika Trip Advisora te su primili priznanje Traveler‘s Choice. Kako kažu iz Trip Advisora, inače jedne od najvećih platforma za ocjenjivanje atrakcija, restorana i drugih aktivnosti na putovanjima, dobitnici Traveler‘s Choice određuju se na temelju kvalitete, količine recenzija i ocjena putnika tijekom proteklih godinu dana.

image
Muzej čokolade Zagreb/

Ovim su se postignućem iz Muzeja čokolade Zagreb pohvalili i na društvenim mrežama te svim posjetiteljima zahvalili što prepoznaju trud, rad i ljubav koji ulažu u muzej, koji se nalazi na adresi Varšavska ulica 5, u samom centru Zagreba.

Nije ni čudo da je Muzej čokolade takav hit, jer stvoren je upravo kako bi ljudima na zabavan, interaktivan, a još uvijek poučan način približio svijet čokolade. Kroz muzej tako možete saznati sve o povijesti čokolade, kušati devet vrsta čokolade iz degustacije kutije, pa čak se i okušati u mljevenju zrna kakaa. Ideja iza ovog muzeja je zainteresirati one najmlađe i najstarije pa je ujedno i dobra ideja za obiteljski izlet ako ste ovih dana zapeli na vrućem zagrebačkom asfaltu i tražite način da zabavite najmlađe na praznicima.

image
Muzej čokolade Zagreb/
image
Muzej čokolade Zagreb/

U sklopu samog muzeja nalazi se i trgovina, gdje se mogu kupiti artisan čokolade i praline hrvatskih proizvođača kao što su Taman Artisan Chocolates, Chozen, Nadalina, Croatian Choco Concept, ali i međunarodnih proizvođača kao što je, primjerice, Zotter ili Chocolate Tree.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. srpanj 2024 09:14