GDJE SAD NA KAVU?

Zatvara se mnogima omiljeni kafić u Zagrebu, ali srećom, već imaju plan za dalje

Augusto Specialty Coffee Shop na zagrebačkoj Trešnjevci posljednjih je mjeseci bio jedno od popularnijih mjesta s dobrom kavom

Njihov lokal u Rovinju izrazito je popularan pa su, kada su početkom godine napokon otvorili i u Zagrebu, u Metalčevoj ulici na broju 1, kod Doma sportova, više nego ugodno iznenadili zagrebačku publiku. Augusto Specialty Coffee Shop tako je posljednjih mjeseci bio jedno od omiljenih mjesta za one koji posebno uživaju u dobroj specialty kavi. Nažalost, sada su prisiljeni svoj lokal na Trešnjevci zatvoriti i potražiti novu adresu na kojoj će nastaviti uveseljavati zagrebačke ljubitelje dobre kave.

"Teškog srca moramo najaviti velike promjene u našem Augusto Coffe Shopu u Zagrebu. S obzirom na uvjete u iznajmljenom prostoru u kojem se nalazimo (a koji su van naše kontrole), u potrazi smo za novim domom u Zagrebu. Želimo se zahvaliti svakom gostu koji je posljednjih mjeseci ušao kroz naša vrata. Vaša potpora puno nam znači i više smo nego zahvalni za svaki podijeljeni osmijeh, kavu i trenutak", objavili su i dodali da, iako se ovo poglavlje u Zagrebu zatvara, to nikako nije zbogom.

Najavili su da će svoje goste držati informiranima o cijelom procesu pronalaska novog lokala i da se iznimno vesele ponovno se družiti na nekoj drugoj adresi.

"Do tada, ne zaboravite nas posjetiti u Rovinju, gdje su naša vrata još uvijek otvorena. Hvala vam što ste dio Augusto obitelji", napisali su na svojim društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. listopad 2024 23:59