Iako je restoran Agava, gdje je godinama kuhao chef Belizar Miloš i koji je slovio za jedno od mjesta s najboljim rižotom u gradu, zatvoren tek nedavno, na istom je mjestu ovih dana već otvoren novi. Nosi naziv Dolce Vita, a kako pišu na svojim društvenim mrežama, na meniju spajaju mediteransku s talijanskom kuhinjom.
Većinu jela rade s tjesteninom hrvatskih proizvođača, a nude i steakove. Tu je i nekoliko klasika kao što su predjela koja uključuju burattu, tartar od tune, platu sa sirevima, dok od glavnih jela, među ostalim, nude tuna odrezak s povrćem i raviole s tartufima.
Bistro Dolce Vita nalazi se na adresi Ivana Tkalčića 39, ima veliku terasu s pogledom na Tkalčićevu ulicu i smatra se jednom od najatraktivnijih lokacija u gradu, kako među turistima, tako i među domaćima koji se s vremena na vrijeme vole počastiti kakvom skupljom večerom. Upravo s obzirom na lokaciju, vjerujemo da, baš kao i u vrijeme Agave, prometa ovdje neće nedostajati.
Bistro je otvoren svakog dana u tjednu od 12 do 23 sata.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....