Tjestenina koju biramo kada želimo uživati u provjereno dobrom ručku

Koleda tjestenine

 promo

Nije tajna da je tjestenina jedna od omiljenijih i univerzalnijih namirnica na svijetu, jedna od onih od koje mogu nastati najjednostavnija, ali i kompleksnija jela i općenito namirnica odabirom koje ne možemo previše pogriješiti. Međutim, kod pripreme jela s tjesteninom, najvažnija je stavka odabrati što kvalitetniji proizvod, kako bi i rezultat bio što bolji. Kao jedan od poznatijih brendova na našem tržištu (još od 1991. godine), Koleda tjestenine, svojim su neprestanim ulaganjem u proizvodne procese i praćenjem trendova, upravo zato već godinama česti odabir najvećih ljubitelja tjestenine.

image

Koleda tjestenine

promo

Koleda tjestenine proizvode se od durum pšenice i kvalitetnih jaja, po domaćoj recepturi i dolaze u nekoliko vrsta i oblika. Krpice, pužići, svrdla samo su neki od proizvoda koje Koleda nudi, a posebnu pažnju uvijek kradu i njihovi rezanci, koji dolaze u čak tri varijante - s jajima, sa špinatom i s mrkvom. Odlično se slažu uz najrazličitije umake i pečenja i uvijek lijepo zaokružuju svaki ručak ili večeru. Također, Koleda tjestenina deblja je od klasične tjestenine i zbog toga u još većoj mjeri doprinosi dubljem okusu samog jela.

image

Koleda tjestenine

promo

Dobro je spomenuti i kako se posebnost Koledinih proizvoda očituje i kroz proizvodnju tjestenine korištenjem posebne durum pšenice. Zbog tvrde strukture zrna i visokog sadržaja proteina, ova pšenica doprinosi visokoj kvaliteti tjestenine, a važno je reći i da Koleda koristi samo strogo kontroliranu, vrhunsku durum krupicu. Osim toga, za razliku od velikih industrijskih proizvođača, u Koledi poseban fokus stavljaju na sporo sušenje zbog čega tjestenina zadržava bogatu nutritivnu vrijednost. Neke vrste tako se suše čak i do 22 sata.

Sa svim navedenim informacijama na pameti, jasno je da je Koleda tjestenina najbolji izbor za svakodnevnu pripremu najukusnijih jela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. rujan 2024 00:09