Priprema: 15 minuta • Kuhanje: 30 minuta • Porcija: 2-4
Trebat će vam:
1 luk
2 srednja krumpira
3 mrkve
2 para kobasica
1 lovorov list
1 žličica timijana
1 žličica crvene mljevene paprike
sol i papar
ulje ili mast
voda ili temeljac prema želji
Priprema:
Na masnoći najprije pirjajte sitno sjeckani luk. Dodajte na kockice nasjeckani krumpir i mrkvu, a zatim i kolutiće kobasice. Začinite timijanom, lovorovim listom, crvenom paprikom, soli i paprom. Dodajte vode ili temeljca toliko da pokrije sastojke, i kuhajte na srednjoj vatri dok mrkva i krumpir ne omekšaju. Prema potrebi dodajte još tekućine i začina. Poslužite toplo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....