Recept Maje Brekalo

Autorica kuharice "Moja sretna hrana" s nama je podijelila recept za "pancetu" od kokosa

Recept je dio Majine zbirke zdravih recepata u kojima se uživa bez grižnje savjesti

Kad se zaželite dimljenog okusa pancete, evo brzog i jednostavnog rješenja nevjerojatno bogatog okusa. I uvijek vam može biti pri ruci jer je možete koristiti izravno iz zamrzivača.

Od navedenih sastojaka dobit ćete 100 g "pancete"
Vrijeme pripreme: 5 minuta + 6 minuta za pečenje

Trebat će vam:

100 g kokos čipsa (1 vrećica)
3 žlice sojinog shoyu umaka
prstohvat soli
2 žličice slatke dimljene paprike
prstohvat čilija
1 žličica javorovog sirupa
1 žlica maslinovog ulja

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 160 °C. Stavite kokos čips sa svim ostalim sastojcima u zdjelu i dobro promiješajte da sav kokos bude potpuno obložen začinima. Rasporedite u tankom sloju na lim obložen papirom za pečenje. Pecite 3 minute, promiješajte pa pecite još 3 minute. Preporučujem da koristite način pečenja vrućim zrakom (s ventilatorom).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. studeni 2024 06:24