Ovotjedni meni započinjemo kremastim njokima sa špinatom koji se pripremaju u manje od sat vremena i idealan su ručak za uvijek užurbani ponedjeljak. Nakon njoka, na redu je bogati, zasitan sendvič s jajima kojem ćete se, vjerujemo, poželjeti vratiti, a ako u hladnjaku nemate losos, uvijek ga možete zamijeniti kakvim dobrim mesnim dodatkom, poput slanine ili šunke. Sredinom ovog tjedna odlučili smo skuhati jednostavnu juhu s piletinom, povrćem i tjesteninom, a zatim u četvrtak radimo omiljene nam trgance s vrhnjem i slaninom. Na užurbani petak odlučujemo se za bakalar na juhu s krumpirom, dok u subotu radimo roladu od dizanog tijesta sa šunkom i sirom koja vrlo lako može postati i uskršnji doručak. Na sam Uskrs, umjesto klasičnog pečenja radimo piletinu u vinu koja se raspada već na dodir vilice, a poslužujemo je uz mlince, rižu ili krumpir. Sve recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
BAKALAR NA JUHU S KRUMPIROM
SUBOTA
ROLADA OD DIZANOG TIJESTA, SIRA I ŠUNKE
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....