800 g svježe hobotnice
300 g očišćene sipe
300 g očišćene lignje
100 g očišćene jadranske svježe kozice
1000 g luka
80 g češnjaka
200 ml maslinova ulja
200 g rajčice
100 g bijele palente
sol, papar, lovorov list
![Rijeka, 170616.
Ponuda ribljih jela u restoranu Kantun u Rijeci.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2016/7/6/12/kantun-ribe18-170616.jpg)
Luk pirjati na maslinovu ulju do zlatne boje i dodati narezanu hobotnicu. Kad hobotnica omekša, dodati sipu i narezane rajčice, češnjak, lovorov list i papar. Pred kraj staviti lignje i kozice. Željenu gustoću dobiti dodavanjem vode, a ako je potrebno, sol dodati na kraju.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....