Trebat će vam:
250 g ricotte
100 g matovilca
500 g svježih smokava
50 g parmezana u listićima
prstohvat čilija u prahu
kukuruzni baget
100 ml maslinova ulja
3 češnja češnjaka
prstohvat soli
100 g sira s plemenitom plijesni
aceto balsamico
Priprema:
Kruh narežite dijagonalno kako biste dobili kriške veće površine. Kratko ih tostirajte u tosteru. U manju zdjelicu stavite maslinovo ulje u koje ste protisnuli češnjak. Promiješajte i dodajte sol. Dobivenom mješavinom premažite tostirani kruh. Kruh premažite slojem ricotte, dodajte matovilac i na vrh svježe smokve. Prije serviranja dodajte parmezan u listovima, sir s plemenitom plijesni i nekoliko kapi aceta balsamica.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....