Trebat će vam:
35 dag svježeg kravljeg sira
35 dag posoljene i dobro ocijeđene buče
4 jaja
4 dl kiselog vrhnja
sol
papar
pola kilograma kora za savijače/jufki
10 dag rastopljenog maslaca
Priprema:
Naribajte buču, posolite je i ostavite pola sata - sat da odstoji. Zagrijte pećnicu na 180 C. Ocijedite buču i izmiješajte je u zdjeli s razmućenim jajima, ocijeđenim kravljim sirom i vrhnjem te dodajte soli i papra po ukusu. Otopljenim putrom premažite (najbolje koristeći kist) koru po koru i po njoj rasporedite filu. Zamatajte kore i slažite ih u nauljen pleh. Nekoliko listića putra rasporedite po vrhu. Pecite u unaprijed zagrijanoj pećnici oko 30 minuta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....