Trebat će vam:
4 pileća filea
2 šalica kvinoje
mala konzerva crvenoga graha
100 g brokule
1 mala glavica luka
1 avokado
1 mrkva
2 žlice maslinova ulja
1 žlica senfa
1 žlica octa
sjemenke pola nara
Priprema:
Pod mlazom hladne vode isperite kvinoju i stavite je kuhati u slanu vodu prema uputama na pakiranju. Kada je spremna, ocijedite je i stavite sa strane. Brokulu narežite na manje komade i kratko blanširajte. Mrkvu ogulite i narežite na tanke štapiće. Očistite i narežite avokado. Ocijedite grah. U tavici na ulju prepržite luk, dodajte grah, posolite, popaprite, dodajte ocijeđenu kuhanu kvinoju te dobro izmiješajte. Posolite i popaprite piletinu. Prepržite je na čistoj tavici na malo ulja, razrežite i poslažite na tanjur na koji ste rasporedili kvinoju, kuhanu brokulu i svježe povrće. U posudici pomiješajte maslinovo ulje, senf i malo octa, pa polijte po tanjuru. Dovršite sjemenkama nara.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....