Priprema: 10 minuta • Kuhanje: 10 minuta • Porcija: 2-4
Trebat će vam:
- 3-4 listova kelja
- 2 šake mladog špinata
- 2 žlice feta sira
- 2 žlice krem sira
- Sok pola limuna
- 1 šaka tostiranih badema ili lješnjaka
- sol i papar
- tjestenina
Priprema:
U blender ubacite kelj, mladi špinat, bosiljak, feta sir, maslinovo ulje i dvije žlice krem sira, dodajte limunov sok, sol i papar te tostirane bademe ili lješnjake. Blendajte dok ne dobijete gustu kremu, a po potrebi dodajte i malo vode u kojoj se kuhala tjestenina, žlicu do tri.
Pomiješajte s tjesteninom, pospite s još malo feta sira i poslužite toplo uz salatu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....