![35686769](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/11/09/k_35686769_640.jpg)
Trebat će vam:
1 luk
2 mrkve
1 manji komad celera
1 konzerva slanutka
2 krumpira
2 para kobasica
1 žličica timijana
2 žličice dimljene crvene paprike
100 g slanine
Sol i papar
Maslinovo ulje
Priprema:
Na dobro zagrijanom ulju najprije pirjajte sitno sjeckani luk. Dodajte sitno sjeckanu mrkvu i celer pa pirjajte još 5 minuta, a zatim ubacite i kockice krumpira. Dodajte kobasice koje ste narezali na komade te komad slanine. Dodajte temeljac ili vodu toliko da pokrije sve sastojke. Začinite dimljenom crvenom paprikom, soli i paprom pa dodajte i malo timijana. Kuhajte dok krumpir ne omekša i po potrebi dodajte još tekućine. Zadnjih desetak minuta u posudu ubacite i slanutak. Poslužite uz kruh.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....