Trebat će vam:
1 luk
2 mrkve
1 manja glavica ili pola veće glavice kelja
2 para kobasica
1 konzerva graha
2 žličice crvene dimljene paprike
1 lovorov list
Sol i papar
Ulje
Priprema:
Na ulju najprije pirjajte sitno sjeckani luk. Pustite da poprimi boju pa dodajte na kolutiće nasjeckanu mrkvu i kobasice. Pirjajte još 3-4 minute, dodajte temeljac ili vodu, toliko da prekriju sve sastojke i začinite crvenom paprikom, soli i paprom. Ubacite i lovorov list. Kuhajte 20 minuta ili dok mrkva ne omekša. Dodajte još vrućeg temeljca ili vode pa ubacite i kelj koji ste nasjeckali na manje komade. Kuhajte 10-ak minuta, a zatim dodajte grah. Kuhajte još 10 minuta, dodatno začinite prema želji i poslužite toplo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....