Težina pripreme: lagano
Vrijeme pripreme: 10 min
Broj osoba: 2
Sastojci
- 200 g tjestenine (mogu biti češljanci ili slično, fusilli, orechiette…)
- 1 jušna žlica usoljenih kapara (ispranih i osušenih)
- šaka sitno kosanog peršina
- 1 režanj češnjaka
- 1 file slanih inćuna
- 1 čajna žlica senfa
- 1/2 limuna (sok i ribana korica)
- 250 g filea tune u konzervi
- 2 jušne žlice maslinova ulja
- nekoliko nekoliko cherry rajčica
Priprema
1. korak
Tjesteninu skuhajte prema uputama proizvođača i ocijedite. U međuvremenu u kuhinjskom procesoru pomiješajte i usitnite: pola jušne žlice kapara, češnjak, inćune, senf, tunu i limunov sok.
2. korak
Dodajte maslinovo ulje. U smjesu umiješajte sitno sjeckani peršin i sitno ribanu koricu limuna.
3. korak
Smjesu pomiješajte s tjesteninom, dodajte ostatak kapara i ribanu koricu limuna.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....