250 g skuhanog slanutka 1 pakiranje nasjeckane rajčice 1 veći crveni luk 2 režnja češnjaka 1 veća mrkva 1 veća paprika babura prstohvat kima 1 žličica slatke mljevene crvene paprike 1 žličica suhog origana 1 lovorov list malo soli i papra 1 žlica meda 1 puna žlica ghee maslaca |
Sitno nasjeckani luk i češnjak te mrkvu i papriku narezane na kockice dinstajte zajedno dulje na laganoj vatri na ghee maslacu. Nakon 15-20 minuta dodajte začine: kim, origano, papriku, lovorov list, sol i papar. Još kratko pržite sastojke te dodajte nasjeckanu rajčicu, med i vodu tako da se ispere konzerva. Na laganoj vatri kuhajte šalšu dok potpuno ne ispari višak tekućine, a 5 minuta prije kraja dodajte i isprani skuhani slanutak.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....