Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 180 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- Za 25 komada:
- 20 g žutih grožđica
- 20 g sitno sjeckanih suhih smokava
- 1 cl Maraschina
- 200 g tamne čokolade
- 80 g badema narezanih na listiće i proprženih
- 20 g sitno nasjeckanih arancina
Priprema
1. korak
Operite grožđice toplom vodom, posušite ih, pomiješajte sa suhim smokvama pa prelijte Maraschinom i ostavite da se namaču (najbolje preko noći).
2. korak
Čokoladu otopite na pari pa kad se malo ohladi, umiješajte sve ostale sastojke.
3. korak
Iz smjese vadite hrpice na papir za pečenje, pustite ih da se ohlade i zatim stavite u hladnjak da se do kraja stisnu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....