2 kg svinjskog vrata
sol i papar
5 češnja češnjaka
4 žlice meda
1 čajna žličica šećera
malo tucane paprike
1 glavica luka
2 paprike
4 rajčice
1 šalica riže
1 žlica sjeckanog listića peršina
Svinjski vrat izrežite na kockice otprilike 2-2.5 cm, začinite sa soli i paprom, pokrijte aluminijskom folijom i pecite na 170°C, 45 minuta. Zatim maknite foliju, dodajte 5 češnja češnjaka narezanih na deblje listiće, 4 žlice meda i grubo tucane paprike. Sve dobro promiješajte, vratite foliju još 30 minuta, a zatim još 15 minuta pecite otkriveno. Sataraš: dinstajte luk, papriku i rajčicu s malo soli i malo papra i žličicom šećera, rižu skuhajte, začinite maslacem i peršinovim listom.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....