Napokon nas je priroda odlučila počastiti prekrasnim cvijećem, a mi smo odlučili nešto od tih boja preseliti na naše tanjure i pripremiti razigranu proljetnu gozbu za oči i nepce! Cvjetnu inspiraciju pronašli smo u staklenicima na imanju Green Friends u Rakovcu i od nje smo pripremili sve od raskošnog predjela, egzotičnog ručka pa do kiselkastog ili pak slatkog deserta.
100 g svježe rikule 120 g kravlja skute 280 g svježeg kozjeg sira sol papar začini jestiva geranija |
Marko Miščević
Svježu rikulu narežite na trakice. U zdjeli pomiješajte skutu i kozji sir s rikulom i začinima te oblikujte kuglice. Svaku ukrasite jestivim cvijećem kako biste stvorili ukusno i šareno predjelo. Poslužite s tostiranim kriškama kukuruznog ili raženog kruha.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....