800 g pilećih krilca 2 žlice glatkog brašna 3 žlice ulja po želji sok dvije naranče velika žlica meda prstohvat soli mala žličica cimeta mala žličica kajenskog papra mala žličica muškatnog oraščića žlica smeđeg šećera |
Pećnicu zagrijati na 180 ºC, u veliku zdjelu staviti očišćena pileća krilca posoliti ih i uvaljati u glatko brašno. Staviti u pleh za pečenje te malo posuti uljem. Peći ih 40 - 45 minuta, tijekom pečenja malo ih okretati. Dok se krilca peku, pripremiti preljev. U posudu staviti sok od naranče, med, sol, cimet, kajenski papar, muškatni oraščić i smeđi šećer te dobro izmiješati pjenjačom. Krilca koja su se pekla 40 minuta izvaditi iz pećnice i svaki komad obilato preliti smjesom, vratiti u pećnicu i peći ih još 10 minuta dok se korica dobro ne zapeče.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....