300 g svinjskog filea 1 komorač 250 g kineskih rezanaca 1 paprika 300 g mini rajčica sok i fileti jedne naranče 2 žlice soja sosa prstohvat čilija u prahu sol papar mljevena pečena paprika i 5 komada mladog luka |
Meso narezati na prutiće, začiniti soli, paprom i soja sosom. Ostaviti da se marinira oko pola sata. Komorač i papriku narezati na prutiće, rajčicu na komadiće, a mladi luk na kolutiće. Skuhati rezance al dente i ocijediti. Dobro zagrijati wok, dodati malo sezamova ulja i ispržiti meso. Zatim dodati komorač i papriku i pirjati oko 4 minute. Umiješati skuhanu tjesteninu, začine te mladi luk, rajčicu, sok i filete naranče te pržiti još oko 2 minute.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....