1 banana 1 jaje 3 žlice integralnog pšeničnog brašna 4 žlice kravljeg mlijeka 1/8 žličice praška za pecivo prstohvat himalajske soli |
U blenderu miksajte sve sastojke za palačinke. Ako je smjesa pregusta, dodajte malo mlijeka, ako je prerijetka, dodajte malo brašna. Tavu za palačinke premažite papirnatim ručnikom koji ste vrlo blago namočili u maslinovu ulju. Oblike zečića najbolje je napraviti dresir vrećicom ili kuharskom bočicom za umake i ulja koja ima što manji otvor. Prvo nacrtajte obris zeca, zatim kratko pričekajte da se taj dio zapeče te popunite i ostatak palačinke i odmah je preokrenite kako bi se stvorio pravilan kontrast boja. Servirajte ih s omiljenim pekmezom, a oči možete napraviti od borovnica ili sušenih brusnica.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....