Trebat će vam:
1 domaće jaje
130 ml domaćeg mlijeka
50 g oštrog brašna
20 g nasjeckanog vlasca
10 g nasjeckanog mladog luka
20 g maslaca
Za duxelle:
350 g smeđih šampinjona
100 g miješanih suhih gljiva (vrganji, lisičke, jablanovače…)
1 manja ljutika ili četvrtina luka
2 režnja češnjaka
2-3 grančice majčine dušice
100 ml suhog bijelog vina ili vermuta (Noilly Prat)
prstohvat mješavine začina kao za arrabbiatu
temeljac po potrebi
50 g maslaca
1 jušna žlica maslinova ulja
sol i papar
Za janjetinu:
2 filea od janjetine sa sedlom ili, ako je veći janjac, meso od kotleta u komadu BK cca 300 g
1 svježe lisnato tijesto
100-150 g na jako tanko narezanog pršuta manje slanoće, kuhanog špeka ili šunke
60 g Dijon senfa
1 žumanjak
sol i papar
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....