Težina pripreme: lagano
Vrijeme pripreme: 60 min
Broj osoba: 2-4
Sastojci
- 1 kg govedine
- 2 mrkve
- 2 krumpira
- 150 g graška
- 3 glavice luka
- 1 žlica kukuruznog škroba
- 2 režnja češnjaka
- 2 dcl soka od rajčice
- sol, papar, ulje, lovorov list
Priprema
1. korak
Mrkvu, krumpir i meso narezati na kockice. Na masti popržiti nasjeckani luk i češnjak, dodati narezano meso i kratko popržiti.
2. korak
Nakon toga dodati mrkvu i lovorov list, zaliti vodom da sve bude prekriveno pa kuhati da meso i povrće potpuno omekašaju. Pred kraj kuhanja dodati grašak i narezani krumpir te skuhati do kraja.
3. korak
Tada dodati škrob razmućen u soku od rajčice, posipati nasjeckanim peršinom i sve zajedno kratko prokuhati.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....