Filet brancina i gamberi u škartocu

Težina pripreme: jako lagano

Vrijeme pripreme: 25 min

Broj osoba: 4

Sastojci

  • 750 g fileta brancina
  • 400 g tikvice
  • 400 g mrkve
  • 300 g gambera
  • 200 g cherry rajčica
  • 80 dcl vino bijelo
  • sol, papar
  • bosiljak
  • 80 ml maslinova ulja

Priprema

1. korak

Na papir za pečenje stavimo svježe povrće narezano na manje komade. Stavimo filet brancina i gambere te sve posolimo i popaprimo.Dodamo bosiljak i podlijemo s bijelim vinom te pouljimo maslinovim uljem. Krajeve papira namažemo jajetom te

zatvorimo da ne može ući zrak. Pečemo u pećnici na 180 °C, 12 minuta.

Recept restorana Apetit City, Zagreb

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. studeni 2024 19:23