2 komorača
3 češnja češnjaka
žlica nasjeckanog peršina
3 žlice maslinova ulja
velika glavica luka
sol
papar
100 g pancete
2-3 šnite kruha
1 veći krumpir
Odstranite vanjske listove komorača koji su tvrđi, uključujući i korijen. Komorač narežite na tanke ploške. Luk sitno nasjeckajte te ga prepržite na maslinovu ulju. Kada postane staklast, dodajte narezani češnjak te ga pržite samo dok pusti aromu, a zatim dodajte na ploške narezan komorač i krumpir narezan na kockice. Sve kratko popržite i zalijte vodom. Vode treba tek toliko da pokrijete sve sastojke. Želite li da varivo bude puno jušnije, dodajte tekućine po želji. Jelo začinite solju i paprom. Kuhajte dok krumpir ne omekša. Prije posluživanja dodajte sjeckani peršin i prepečenu pancetu. Osim pancetom, jelo možete upotpuniti i kockicama prepečenog kruha.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....