80 g slanutka
250- 300 g mesa bundeve
1 veća mrkva
malo korijena celera
3-4 žlice suncokretova ulja
3 češnja češnjaka
1 mala žličica usitnjenog ružmarina
2 žlice parmezana
sol
papar
prstohvat čilija u prahu
1 veći poriluk
nekoliko žlica bučina ulja
velika žlica bučinih koštica
žličica naribanog đumbira
Prije pripreme jela sve sastojke, osim, slanutka, narežite na kockice. Na zagrijanom ulju kratko prepržite poriluk, zatim dodajte češnjak, celer, mrkvu, i ružmarin pa pržite oko 5 minuta. Dodajte bundevu, slanutak i đumbir pa začinite solju i paprom. Podlijte vodom ili povrtnim temeljcem te kuhajte dok svi sastojci nisu kuhani, oko 45 minuta do jedan sat. I u ovom variva količinu tekućine dozirajte prema želji. Kad je kuhano, dodajte parmezan, začinite bučinim uljem i, ako želite, dodajte sjeckane bučine koštice.