PROVJERENI RECEPTI

FINA JELA ZA BADNJU VEČER: Pašteta od tunjevine

 Marko Miščević
Iako volimo pripremati aromatični bakalar na sto različitih načina, za ovaj Badnjak osmislili smo jelovnik koji s lakoćom možete prilagoditi ukusu i željama čak i svojih najzahtjevnijih ukućana
300 g tunjevine iz konzerve
3 tvrdo kuhana jaja
3 kisela krastavca
90 g majoneze
sol
papar
žličica senfa
3 - 4 slana inćuna
50 g maslaca

Marko Miščević

U blender stavite najprije tvrdo kuhana jaja i krastavce i dobro usitnite. Zatim dodajte sve ostale sastojke i dobro izmiksajte. Dobivenu paštetu izvadite u posudu i stavite u hladnjak. Potrebno ju je ostaviti barem 2 - 3 sata da se hladi prije serviranja. Poslužiti je možete uz domaći kruh ili prepečenac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. studeni 2024 22:42