OMILJENE PAŠTETE

FINE MAZALICE ZA SVAKO DOBA DANA: Pašteta od dimljene skuše

 Berislava Picek / HANZA MEDIA
Idealne su kad želite razveseliti nenajavljenu gladnu ekipu, a za njihovu pripremu važno je nabaviti kvalitetne sastojke: meso, iznutrice, povrće, ribe, orašaste plodove, masline...
100 g dimljene skuše
50 g sirnog namaza
50 g maslaca
5 slanih inćuna
4 češnja češnjaka
3 žlice malinova ulja
sol
papar
prstohvat mješavine čilija i soli

Berislava Picek / HANZA MEDIA

Skušu usitnite, dodajte sirni namaz i maslac te lagano promiješajte. Potom usitnite inćune i češnjak i dodajte ih smjesi. Na kraju umiješajte maslinovo ulje, sol, papar i mješavinu čilija i soli. Želite li da pašteta ima kremastiju strukturu, stavite je u blender i još usitnite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. studeni 2024 16:59