Trebat će vam:
ZA “BISKVIT”:
200 g badema
80 g kakaa
50 g datulja
30 g kokos mrvica
6 žlica agava sirupa ili meda
6 žlica kokosova ulja (otopljenog)
2 žličice ekstrakta vanilije
1 žličica ruma (možete izostaviti)
1-2 žlice vode – prema potrebi
ZA KREMU:
140 g indijskih oraščića
sok 1 manjeg limuna
60 g vode
2 žlice agava sirupa ili meda
1 žličica ekstrakta vanilije
Priprema:
Za biskvit, izmiksajte sve sastojke u sjekaču hrane i to najprije suhe, a onda dodajte vlažne. Razvaljajte između 2 papira za pečenje na debljinu 2-3 mm. Za kremu, izmiksajte u sjekaču hrane sve sastojke pa smjesu premažite preko “biskvita”. Na kremu izmrvite 10-15 smrznutih ili suhih malina ili jagoda. Zarolajte pomoću papira za pečenje te stavite u frizer na sat vremena. Držite u zamrzivaču, a režite prije posluživanja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....