Trebat će vam:
ZA PODLOGU:
200 g indijskih oraščića
90 g kokosa
1/2 šalice agava sirupa (60 ml)
2 žličice ekstrakta vanilije
1 prstohvat soli
250 g borovnica
ZA KREMU:
300 g indijskih oraščića
1/3 agava sirupa +3 žlice
1,5 šalica kokosova mlijeka
4 žličice ekstrakta vanilije
1/3 šalice kako maslaca 880 ml
Priprema:
Sve sastojke za podlogu usitnite u sjeckalici za hranu pa utisnite u kalup za torte veličine 24 cm. Na podlogu posložite 200 g borovnica, a 50 g ostavite za ukrašavanje. Za kremu, miksajte u blenderu do glatke smjese, pa prelijte preko borovnica. Stavite u zamrzivač na par sati. Prije posluživa - nja ukrasite svježim borovnicama.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....