USUSRET USKRSU

FORKING CROATIA: Ovako uskrsnu pincu priprema marljiva blogerska vilica

 Zvonimir Ferina
Najdraži uskrsni kruh!

Naša Kasandra, inače autorica bloga Forking Croatia, još uvijek ne može zaboraviti prošlogodišnju neuspješnu uskrsnu pincu. Premda nam je vrlo teško povrjerovati da išta što nastane u vrijednoj radnji najpoznatije blogerske vilice može ispasti loše. Ovaj put je pod ruku uhvatila Moniku Kos, slastičarku, a zajedno su se pobrinule da ove godine pinca ispadne ukusna i lijepa.

Zvonimir Ferina

Trebat će vam:

500 grama brašna (koristile smo brašno za dizana tijesta)
1 žlica soli
40 g svježeg kvasca
100 ml mlakog mlijeka
2 jaja
2 žumanjka
75 grama šećera
vanilija
naribana korica 2 limuna
korica 1 naranče
sok jedne naranče
2 žlice ruma (neću lagat, stavile smo mi i malo više)
50 grama maslaca
50 g svinjske masti
100 grama grožđica

Zvonimir Ferina

Cijeli recept pročitajte OVDJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. studeni 2024 20:48