JEFTINA RIBA

Frigane ribice i krumpir salata

 Berislava Picek / Hanza Media
Svježa riba!

Trebat će vam:

200 g očišćenih trlja bez glave
200 g očišćenih malih oslića bez glave
150 g očišćene sipe
150 g očišćenih jadranskih kozica
150 g očišćenih lignji
150 g očišćenih srdelica bez glave
12 komada manjih škampa
800 g krumpira
100 g ljubičastog luka
100 g mlade kapule
sezonska salata po želji
brašno, sol, maslinovo ulje, ocat

Rijeka, 170616.
Ponuda ribljih jela u restoranu Kantun u Rijeci.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Sitne ribice uvaljati u brašno i pržiti u dubokom ulju na srednjoj vatri do zlatne boje. Poslužiti uz kuhani krumpir izmiješan s lukom i sezonskim salatama po želji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2024 21:21