4 velika krumpira 50 g maslaca 500 g milerama 1 češanj češnjaka vezica kopra vezica vlasca 150 g narezane pancete 3 kuhana jaja sol i papar |
Krumpir dobro oprati, osušiti papirnatim ubrusom te staviti na komad folije. Začiniti solju i komadićem maslaca, zamotati i peći u pećnici na 180 °C oko 30 - 40 minuta, ovisno o veličini krumpira. Dok se krumpir peče, u zdjelicu staviti mileram te ga začiniti solju i paprom po ukusu. Dodati sitno nasjeckani češnjak te začinsko bilje - kopar i vlasac. Na tavi popržiti pancetu i pustiti da se ohladi jer je tada još hrskavija. Kuhana jaja očistiti i narezati na komade. Pečeni krumpir razrezati te preliti umakom, usitnjenom prženom pancetom, jajima i svježim začinskim biljem.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....