300 g pilećeg filea 3 - 4 žlice soja sosa 6 tvrdo kuhanih jaja 100 g (baby) mladog špinata 8 tortilja 6 komada mladog luka |
Umak:
150 g majoneze 6 velikih žlica senfa 1 sitno nasjeckani crveni luk 4 komada mladog luka sol i papar |
Prvi korak je priprema umaka. U zdjelu staviti majonezu, senf i sitno narezane obje vrste luka te sve izmiješati. Začiniti solju i paprom po želji te staviti u hladnjak. Piletinu izrezati na trakice, staviti u dublju posudu te začiniti soja sosom. Ostaviti da se marinira oko pola sata. Zatim ispeći na gril tavi da piletina bude reš. Očistiti jaja od ljuske i narezati na trakice. Postupak pripreme je sljedeći: tortilju premazati umakom, staviti hrskavo ispečenu piletinu, mladi luk izrezan na duže trakice, jaja i nekoliko listića mladog špinata te zarolati. Postupak ponoviti sa svim preostalim sastojcima.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....